transport agabaritic, greu si special

transport agabaritic

transport special greu agabaritic

Trailere agabaritice in mars

transporturi agabaritice interne si internationale

Cap tractor al unui ansamblu agabaritic

transport agabaritic, greu si special

trailer extensibil

transporturi agabaritice interne si internationale

trailer agabaritic

Camioane agabaritice

Intotdeuna vor exista marfuri, bunuri sau obiecte care nu pot fi dimensionate la capacitatea de incarcare a unui camion standard. De asemenea, multe marfuri au greutati foarte mari depasind tonajul standard de transport.
In toate aceste cazuri, DACOMA CAR va poate ajuta cu servicii de transport agabaritic.
Un transport este considerat agabaritic atunci cand dimensiunile marfurilor / bunurilor de transportat depasesc cu mult dimensiunile standard ( 13,60m x 2,45 m x 3m - Lxlxh) ale unui camion standard de 20 de tone.
Greutatea care poate fi transportata pe traielere agabaritice variaza in functie de numarul de osii ale trailer-ului.
Trailerele agabaritice sunt de mai multe tipuri: low-bed ( cu podeaua apropiata de sol - asa numitele trailere "gat de lebada", trailere extensibile pe latime si/sau pe lungime pentru marfuri extrem de lungi, cu un numar variabil de osii.

Este foarte important atunci cand se solicita un transport agabaritic sa ne transmiteti dimensiunile cat mai exacte precum si greutatile marfurilor/obiectelor de transportat.

Punem la dispozitia clientilor nostri ( in limita posibilitatilor obiective )  mijloacele auto adecvate pentru transport rutier international clasificat in categoria de agabaritic.
 

Cereti ACUM o cotatie de pret pentru transport de marfa