Casa de Expeditii DACOMA CAR – Cine suntem noi ?

Adaugat de admin | Informatii transport,Transport agabaritic,Transport marfa | Tuesday 3 July 2012 4:15 pm

DACOMA CAR SRL este o companie cu capital integral privat, casa de expeditii pentru transport de marfa pe trasee rutiere, transport intern si international atat import cat si export si tranzit,  dar si transport de marfa pe rute speciale, cum sunt transporturile pe rute maritime si fluviale

Societatea a fost infiintata cu scopul precis de a deveni una dintre companiile de top pe piata transporturilor de marfa din Romania, avand drept obiectiv furnizarea unei game variate de servicii de transport intr-o maniera profesionala, oferite cu promptitudine si adaptate in permanenta cerintelor clientilor. DACOMA CAR – EXPEDITII va poate oferi cele mai eficiente solutii de transport de marfa, atat in intreaga Europa, cat si in Asia, precum si servicii de transport pe teritoriul Romaniei.

Scopul nostru:

  • Furnizarea unei game largi de servicii de transport, prompte si sigure. Stabilim si dezvoltam relatii de lunga durata cu partenerii nostri, bazate pe incredere si sprijin reciproc.
  • Oferim clientilor solutii eficiente de transport din punct de vedere al costurilor. Ne bazam pe lucrul in echipa, pe o politica deschisa in privinta costurilor orientata catre satisfacerea cerintelor clientului.
  • Imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor oferite, prin implementarea de metode de lucru si rutina in activitatile zilnice. Tintim excelenta, prin stabilirea clara a prioritatilor. prin implementarea de metode de lucru si rutina in activitatile zilnice. Tintim excelenta, prin stabilirea clara a prioritatilor.

Dorim sa va informam ca ofertele noastre de transport includ, pe langa preturi competitive si o flexibilitate relevanta astfel incat sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Transmiteti acum cererea Dvs de oferta catre office@dacomacar.ro !

www.dacomacar.ro

 

No Comments

Nu exista comentarii.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.