transporturi de marfa cu camioane

camion de marfa cu prelata

transport de marfa cu camioane cu prelata

transport de marfa cu camioane cu prelata

transport marfa cu semiremorci cu prelata decopertabila

transport marfa cu semiremorci cu prelata decopertabila

Camioane cu prelata

Cele mai comune mijloace de transport intalnite pe drumurile din toata lumea camioanele cu prelata au diverse capacitati de incarcare si se impart in mai multe categorii.

  • camionete cu prelata de 1,5 tone util
  • camionete cu prelata de 3,5 tone util
  • camioane cu prelata de 7,5 tone util
  • camioane cu prelata de 20-22 tone util
  • camioane cu semiremorca cu prelata tip MEGA
  • camioane cu semiremorca cu prelata tip JUMBO
  • camioane cu prelata cu remorca

Pentru partide de marfa sub 1 tona si pana in 3,5 tone, daca doriti un transport rapid dintr-o locatie in alta camionetele cu prelata de 1,5 -3,5 tone util va pot asigura un transport eficient si flexibil. De asemenea, aceste camionete pot fi dotate si agreate ADR pentru transport de marfuri periculoase.
Datorita prelatei, marfa se poate incarca si pe laturile camionetelor cu moto - stivuitoare dar si pe deasupra cu macarale.

Pentru partide de marfa mai mari de pana in 8 tone, marfuri generale sau ADR, camioanele de 7,5 tone util cu prelata pot constitui o alternativa avantajoasa pentru transportul marfurilor Dvs.

Camioanele de 20-22 tone cu prelata sunt mijloacele de transport marfuri standard adesea intalnite pe toate rutele de transport.
Avand o lungime a semiremorcii de 13,60 m , latime de 2,45 m si inaltime la prelata de 2,60-2,70 m si un volum mediu de aproximativ 86-89 metri cubi, acest tip de camioane pot incarca 20-22 tone de marfa. Camioanele standard de 20-22 tone pot deservii nevoile Dvs de transport atat pentru transport la grupaj cat si pentru transport complet din si catre orice destinatie.

Camioanele cu prelata tip MEGA spre deosebire de cele standard pot incarca in semiremorca un volum mai mare de marfa. Aceasta datorita inaltimii la prelata mai mari care poate atinge 2,95 - 3,00 m, astfel reusind asigurarea la incarcare a unui volum de 95-100 metri cubi, la o greutate utila de maxim 20-22 tone.

Camioanele cu prelata tip JUMBO au spre deosebire de celelalte tipuri de camioane o semiremorca asa numita "gat de lebada" - mai joasa in partea centrala si mai ridicata la capete. Podeaua coborata permite incarcarea marfurilor/obiectelor deosebit de inalte pana la 3 metri inaltime in partea centrala, si 2,40 m pentru partea din fata - gatul de lebeda propriu-zis.
Volumetric, camioanele JUMBO pt prelua pana la 95 metri cubi de marfa si un tonaj util de 21-22 tone.

Daca nu sunteti siguri ce tip de camion este mai potrivit pentru transportul marfurilor Dvs. contactati-ne si vom stabili impreuna cea mai buna solutie de transport.

Cereti AICI o cotatie de pret pentru transport de marfa