Transport marfa Turcia Romania si Romania Turcia

Organizam transporturi de marfa in camioane complete si grupaje de marfa direct pe camioane din si catre orasele si centrele comerciale ale Turciei: Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Kayseri, Denizli, Konya, Gazi Antep, Kocaeli, Manisa, si toate celelalte regiuni ale Turciei cu livrari oriunde in Romania via Bucuresti sau direct destinatie in cazul transporturilor de marfa exclusive.

Transporturile de marfa pe ruta Turcia - Romania  sunt asigurate cu camioane tip TIR cu prelata sau dube inchise. Putem oferi tarife avantajoase pentru transport de incarcaturi complete ( 20-22 tone / camion ) sau grupaje de marfa prin depozite sau direct pe camioane.

De asemenea,  in cadrul serviciului de transport marfa Turcia - Romania asiguram camioane complete sau spatiu de grupaj pe camioane pentru marfuri in cantitati mai mici.

Este de recomandat ca in cererea Dvs de oferta sa precizati cat mai exact dimensiunile / cantitatile de marfa pentru transport, vama la care se face exportul / importul, datele de contact ale furnizorului/destinatarului din Turcia, orice alte detalii si instructiuni privind transportul marfii Dvs.

De regula, pentru transportul de marfa Turcia Romania suntem in masura sa asiguram incarcari zilnice / saptamanale.

Turcia este un important partener comercial al Romaniei in privinta volumului anual al schimbului de marfuri. Avand parteneriate inchiate cu transportatori turci ( firme de transport auto marfa din Turcia ), DACOMA CAR SRL pune la dispozitia clientilor sai servicii sigure si eficiente de transport rutier auto de marfa intre Turcia si Romania la pretul competitive.

Cereti ACUM o cerere de cotatie pentru transport marfa Turcia ! sau transmiteti direct cererea Dvs pe adresa de e-mail: office@dacomacar.ro