Transport marfa Italia

Organizam transport marfa Italia Romania si Romania Italia cu camioane exclusive si transporturi rutiere in regim de grupaj din sau catre  Italia : Roma, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Florenta, Bari, Venetia, Verona, Trieste, Padova, Brescia, Modena, Cagliari, Parma, Livorno, Perugia, si toate celelalte zone ale Italiei.
Organizam transport agabaritic Italia - Romania sau Romania - Italia.

In cadrul serviciului de transport marfa Italia Romania asiguram si transport agabaritic de utilaje, piese sau obiecte de gabarit depasit. Transporturile agabaritice Italia Romania sau retur sunt asigurate cu mijloace auto de transport adecvate ( trailere, platforme, semiremorci ) pretabile la acest tip de transport si includ toate autorizatiile, escortele si insotirile pe traseu.

Oferim tarife competitive la transportul auto de marfa pe relatia Italia - Romania si Romania Italia.

 Daca aveti de transportat obiecte/marfuri/utilaje de dimensiuni ce depasesc dimensiunile/greutatile legal admise pentru transportul standard, contactati-ne AICI.
Vezi detalii despre transporturi agabaritice

De asemenea, putem organiza si transport marfa ADR Italia-Romania sau Romania-Italia - pentru marfuri considerate periculoase. Vezi detalii despre transport ADR

Serviciile de transport marfa Italia Romania sau Romania Italia sunt organizate in conditii de eficienta ( tarifare pe un singur sens ) si siguranta ( mijloace auto dotate tehnic corespunzator si cu asigurari CMR din partea transportatorilor ) la preturi accesibile.

Cereti ACUM o cotatie de pret pentru transport marfa Italia

De asemenea, puteti sa ne transmiteti mesajul Dvs. direct pe e-mail: office@dacomacar.ro