Transport marfa Austria Romania si retur. Grupaj Austria

Transportam marfuri din si catre principalele orase austriece: Vienna, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Wels, Villach, Sankt Pölten,.Dornbirn, Wiener Neustadt, Steyr, Feldkirch, Bregenz, Wolfsberg si alte regiuni din Austria. Camioane complete si grupaje de marfa direct pe camion.

Cereti AICI o cotatie de pret pentru servicii de transport marfa !


ALTE INFORMATII

1. Echipamente
- In Austria este obligatoriu existenta vestei reflectorizante la bordul vehiculului. In afara localitatilor, este obligatorie purtarea lor cand conducatorul se afla pe partea carosabila, in caz de accident sau defectiune. Se sanctioneaza cu amenda atat lipsa, cat si nefolosirea vestei reflectorizante.

2. Echipamente de iarna
- Lanturile de zapada trebuie sa se afle la bordul tuturor autovehiculelor de peste 3.5to in perioada 01 Noiembrie - 15 Aprilie.
- In aceasta perioada este obligatorie montarea cauciucurilor de iarna pe cel putin o axa motoare la toate autovehiculele de transport calatori si marfa de peste 3,5 tone.
- Adâncimea minima a profilului de rulare a cauciucurilor de iarn trebuie sa fie de 6mm.
- In conditii de iarna, cand este zapada sau gheata, autovehiculele mai mici de 3,5to trebuie sa fie echipate cu cauciucuri de iarna pe toate cele patru roti sau sa aiba la bord lanturi de zapada în perioada 01 Noiembrie – 15 Aprilie, iar cauciucurile trebuie sa poarte inscriptia M+S.