Transport marfa Cehia Romania. Grupaj marfa Cehia

Transportam marfuri in camioane complete sau grupaje de marfa catre si dinspre principalele orase din Cehia: Praga, Brno, Plzen, Hradec Králové, Ostrava, Frýdek-Místek, Karlovy Vary, Olomouc, Kladno, Mladá Boleslav, Liberec, Havírov, Teplice, Ceské Budejovice, Pardubice, Zlín, Ústí nad Labem, Most, Jihlava, Karviná, Chomutov, Opava, Prerov, Decín, etc.

Cereti AICI o cotatie de pret pentru transport marfa !


ALTE INFORMATII DESPRE TRANSPORTUL RUTIER IN CEHIA

Echipamente de iarna

a). Lanturile de zapada:
- Nu este obligatorie existenta lanturilor de zapada la bordul vehiculelor. Cu toate acestea, in conditii de iarna, cand este zapada sau gheata, ele trebuiesc utilizate pe acele sectoare de drumuri, care au montate indicatoare rutiere ce prevad obligativitatea utilizarii lor.
- Trebuie sa fie folosita cel putin o pereche de lanturi pe rotile de pe axa motoare, iar in cazul vehiculelor articulate, trebuie folosite doua perechi de lanturi.
- Vehiculele echipate cu lanturi de zapada nu pot depasi viteza de 50km/ora.

b). Cauciucurile de iarna:
- Intre 01 Noiembrie - 30 Aprilie echiparea cu cauciucuri de iarna este obligatoriu pentru toate vehiculele de pasageri si de marfa. Cauciucurile trebuie sa poarte inscriptia M + S, M.S. sau M & S, si sa aiba un profil minim de 4mm pentru vehicule de 3,5 to sau mai putin, sau de 6mm pentru vehicule de peste 3,5 to .
- Utilizarea cauciucurilor antiderapante (cu cuie) este interzisa.

c). Sanctiuni
- Orice incalcare a regulamentului de mai sus se sanctioneaza cu 1 punct penalizare si o amenda de la 1.500 la 2.500 CZK.