Transport marfa Franta Romania si retur. Grupaj marfa Franta

Organizam transport marfuri generale agabaritice speciale si periculoase (ADR) cu mijloace de transport adecvate - incarcari complete si grupaje de marfa.

Organizam transporturi de marfa din sau catre Paris, Marsilia, Le Havre, Nantes, Strasbourg, Bordeaux, Rouen, Amiens, Toulouse, Lille, Nisa, Lyon, Reims, Montpellier, Grenoble, Rennes, Limoges, Brest, Caen, Dijon, Le Mans, Metz, Nancy, Orléans, si alte orase/localitati din Franta.
Indicati in cererile Dvs codul postal al localitatii.

Preturi bune Franta-Romania / Romania-Franta!
Cereti o cotatie aici


ALTE INFO CU PRIVIRE LA TRANSPORTUL RUTIER IN FRANTA

Echipamente de iarna

a). Lanturile de zapada:
- Nu este obligatorie existenta lanturilor de zapada la bordul vehiculelor.
- Utilizarea lanturilor este autorizata numai pe drumurile acoperite cu zapada, indiferent de perioada, si este obligatorie pe sectoarele de drumuri, care sunt marcate corespunzator, cu indicatoare rutiere, care obliga la utilizarea lanturilor in conditii de iarna..
- Nu este specificat numarul si modul de utilizare a lanturilor, insa, art.9 al decretului din 18 iulie 1985 prevede ca dispozitivele antiderapante sa asigure demararea, directia si franarea autovehiculului.

b). Cauciucurile de iarna:
- Nu este obligatoriu echiparea vehiculelor cu cauciucuri de iarna.
- Este permisa utilizarea cauciucurilor antiderapante (cu cuie) vehiculelor de marfa, care au cel mult 3,5 to mtma, fara ca acestia sa depaseasca viteza de 90km/h cu ele.
- Autoritatile pot acorda derogari pentru utilizarea cauciucurilor antiderapante (cu cuie) vehiculelor mai mari de 3,5 to, care transporta marfuri perisabile sau marfuri periculoase, fara a depasi viteza de 60km/h cu ele.

c). Sanctiuni:
- Orice incalcare a regulamentului de mai sus se sanctioneaza cu o amenda cuprinsa intre 135 si 375de euro. In conditii speciale, vehiculele pot fi chiar si sechestrate.