Transport marfa Germania Romania. Grupaj marfa Germania

Organizam transporturi de marfa din sau catre Hamburg, Frankfurt am Main, München, Köln, Bonn, Düsseldorf, Hanovra, Berlin, Dresda, Bremen, Essen, Dortmund, Mannheim, Aachen, Ingolstadt, Kiel, Potsdam, Koblenz, Halle, Karlsruhe, Nürnberg, Leipzig, Ulm, Rostock, Solingen, Stuttgart, precum si alte regiuni din Germania.

Pe ruta Germania Romania si retur asiguram si transport agabaritic, greu si special


Cereti o cotatie de pret aici


INFO UTILE PRIVIND TRANSPORTUL RUTIER IN GERMANIA

Echipamente de iarna

a). Lanturile de zapada:
- In conditii de iarna, cand este zapada sau gheata, este obligatoriu existenta lanturilor de zapada la bordul vehiculului. Autovehiculele trebuie sa fi echipate potrivit conditiilor meteo, si starii de carosabil.
- Lanturile de zapada trebuiesc utilizate pe sectoarele de drumuri, care sunt marcate corespunzator, cu indicatoare rutiere, care obliga la utilizarea lanturilor in conditii de iarna..
- In cazul in care conditiile meteo impun acest lucru, vehiculul trebuie sa fie echipat cu lanturi de zapada pe rotile de pe axa motoare, cauciucuri de iarna, lopata, bara de remorcare sau franghie de tractare.
- Viteza maxima admisa a vehiculelor echipate cu lanturile de zapada este de 50 km/h

b). Cauciucurile de iarna:
- Vehiculele trebuie sa fie echipate cu cauciucuri de iarna, potrivit conditiilor meteo, si starii de carosabil

c). Sanctiuni:
- In cazul nerespectarii semnului rutier, care indica utilizarea obligatorie a lanturilor in conditii de iarna, se impune amenda in conformitate cu § 49, al.3, n ° 4 din StVO (Strassenverkehrs-Zulassungs-Ordnung).