Transport marfa Polonia Romania si retur. Grupaj marfa transport Polonia

Transportam marfuri din si catre principalele orase ale Poloniei: Warszawa, Krakow, Gdansk, Lublin, Wroclaw, Poznan, Gliwice, Katowice, Bialystok, Torun, Bielsko Biala, Gorzow Wielkopolski, Bydgoszcz, Elblag, Rybnik, Tarnow, Radom, Opole, Bytom, Dabrowa Gornicza, Koszalin, Olsztyn, Kielce, Chorzow, Ruda Slaska, Rzeszow, Walbrzych, Lodz, Czestochowa, Szczecin, Gdynia, Slupsk, Sosnowiec, Plock, Zielona Gora, Grusziadz, Wloclawek, Kalisz, Legnica, Zabrze, etc.

Cereti acum o cotatie de pret pentru servicii de transport marfa!


ALTE INFORMATII

1.Echipamente de iarna:

a) Lanturile de zapada:
- Nu este obligatorie existenta lanturilor de zapada la bordul vehiculelor. Cu toate acestea exista drumuri, care sunt marcate corespunzator, cu indicatoare rutiere, care obliga la utilizarea lanturilor in conditii de iarna. Aceste indicatoare specifica si categoria de autovehicule, pentru care este obligatorie utilizarea lanturilor.
- La utilizare lanturile de zapada trebuie sa fie montate la cel putin doua roti motoare.
- Utilizarea lanturilor este permisa doar pe drumurile acoperite de zapada.

b) Cauciucurile de iarna:
- Nu este obligatoriu echiparea vehiculelor cu cauciucuri de iarna.
- Cu toate acestea, legislatia stipuleaza ca vehiculul trebuie sa fie construit, echipat si mentinut astfel incat utilizarea acestuia sa nu pericliteze siguranta celor care se afla in vehicul sau siguranta celorlalti participanti la trafic.
- Utilizarea cauciucurilor antiderapante (cu cuie) este interzis.

c) Sanctiuni:
- Orice incalcare a regulamentului de mai sus se sanctioneaza cu amenda de pana la 200 PLN.