CERERE DE COTATIE

Informatii solicitant

Informatii marfa

Informatii transport

INSTRUCTIUNI  DE COMPLETARE A FORMULARULUI

INFORMATII SOLICITANT

Oferiti detalii despre numele Dvs. sau al firmei Dvs. precum si catvea date de contact: telefon la care puteti fi sunat,  e-mail ( daca nu aveti e-mail treceti in casuta respectiva numarul de telefon sau fax), pentru a va raspunde cat mai rapid solicitarii Dvs. Pentru a scurta timpii de raspuns si pentru eficienta, oferiti detalii cat mai complete in cererea Dvs. atat despre marfa cat si despre operatiunea pe care o solicitati.

Daca aveti nelamuriri la completarea acestui formular sau daca doriti sa va ajutam in solicitarea Dvs. nu ezitati sa ne contactati direct prin e-mail: office@dacomacar.ro

INFORMATII MARFA

Tip marfa: Precizati tipul / sortimentul de marfa sau bunuri/obiecte pe care doriti sa le transportati
Indicati daca aveti de transportat marfuri considerate periculoase - ADR sau perisabile ce necesita transport cu temperatura controlata
Cantitatea: Inserati greutatea bruta a marfurilor de transportat exprimata in tone sau kilograme.
Ambalare: Precizati modul de ambalare al marfurilor: paleti, cutii, colete, pachete, saci, baloti, precum si numarul acestora, sau daca marfa/obieltul e neambalat.
Dimensiuni: precizati dimensiunile paletilor/cutiilor/coeltelor/pachetelor etc de transportat pentru LUNGIME, LATIME, INALTIME in metri, centimetri sau milimetri ( in special la transportul agabaritic avem nevoie de aceste detalii - in cel mai precis mod cu putinta)
daca marfa nu este ambalata - precizati NEAMBALAT sau VRAC

INFORMATII TRANSPORT

Tip transport: precizati daca aveti nevoie de transport rutier, transport aerian sau transport naval
Loc incarcare: precizati localitatea/tara de unde se incarca marfa
Cod postal: precizati un cod postal al localitatii de incarcare - daca il cunoasteti.
Data incarcarii: precizati data la care dorti a se incarca marfa - sau cel putin o data estimativa de incarcare.
Loc de descarcare: precizati localitatea/tara de descarcare/destinatie a marfii
Alte detalii: comunicati-ne orice alte detalii despre marfa sau transport pe care le considerati de utilitate pentru asigurarea transportului.

Daca aveti nelamuriri la completarea acestui formular sau daca doriti sa va ajutam in solicitarea Dvs. nu ezitati sa ne contactati direct prin e-mail: office@dacomacar.ro 
 
Imediat ce cererea Dvs ajunge la noi, ne vom ocupa sa va transmitem un raspuns/oferta in cel mai scurt timp posibil
In masura posibilitatilor concrete de mijloace de transport, vom incerca sa furnizam cotatii in maxim 24 h de la data cererii Dvs.