dacoma car transport international de marfuri

Despre noi

IMPORTANT: Incepand din anul 2013 - firma noastra a preluat administrarea website-ului www.dacomacar.ro

Firma noastra 
a luat nastere din preocuparea noastra de a oferi clientilor nostri calitate si profesionalism in transportul international si intern de marfuri.

SIGMA S SRL este o companie cu capital integral privat, casa de expeditii pentru transport marfa international si transport agabaritic.

Ce putem face pentru Dvs.

Apeland la noi, puteti beneficia de servicii de transport rutier de marfuri cu camioane de diferite tonaje si tipuri de carosari. De asemenea, aveti posibilitatea de a primi servicii de calitate in domeniul transportului naval de containere, precum si in transportul aerian de marfuri - cargo aerian.

 • Transport international rutier pentru marfuri generale
 • Transport auto rutier in regim de camion complet - FTL ( full truck load )
 • Transport rutier auto de marfa la grupaj - LTL ( less than truck load)
 • Transport international si intern de produse de siderurgie
 • Transporturi auto rutiere de marfuri perisabile cu camioane frigorifice cu temperatura controlata ( refrigerare sau congelare)
 • Transport agabritic, greu si pecial
 • Transport de marfuri periculoase. Transport ADR
 • Transport textile, confectii produse usoare si de volum
 • Transport de lichide alimentare, non-alimentare si ADR cu cisterne auto
 • Transport naval maritim de containere in regim de container complet - FCL sau in regim de grupaj marfa pe container - LCL
 • Transport aerian de marfa. Cargo aer.
 

 

Organizam transport international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Putem oferi tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

De asemenea, organizam transport intern de marfa pe intreg teritoriul Romaniei la preturi avantajoase.

Atat pentru transportul international cat si pentru cel intern/national, tarifarea se face pe un singur sens.

De ce noi suntem diferiti?...

Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international.
Atitudinea noastra nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti Clientii nostri.

Oriunde în lume doriti sa va trimiteti marfurile, noi va putem oferi serviciile noastre.