transport rutier de marfa intern si international

transport auto marfa

Transport marfuri generale

Transportul standard este serviciul cel mai comun de transport marfa pe care il oferim clientilor nostri pentru transportul international si intern de marfuri generale care nu necesita conditii speciale de transport.
Marfurile generale sunt categoria de marfuri care nu este clasificata pentru conditii speciale de transport - si nu este supusa unor reglementari speciale privind transportul de marfa.
Marfurile generale pot fi transportate in mijloace standard de transport - camioane cu smeiremorca prelata sau duba, autocamioane, camionete, autobasculante, autocisterne etc.
Marfurile generale se prezinta la transport in vrac ( fara ambalare ) - asa cum e cazul cerealelor, minereurilor, lichidelor etc, sau ambalate in colete, pachete, cutii, paleti, recipienti diversi, sub diferite forme si dimensiuni.

Transportul standard de marfa generala va este oferit ca un serviciu util de transport de marfuri fie ca transport complet fie ca transport la grupaj.

Puteti transporta astfel toate tipurile de marfuri generale, care nu solicita conditii sau modalitati speciale de transport.

Putem oferi tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Putem oferi, in limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Puteti solicita oricand cotatie de pret pentru transport marfa intern sau international.