Transport marfa international

DACOMA CAR ofera solutii de transport marfa rutier cu camioane cu prelata sau dube inchise, platforme si trailere de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier marfa - cu diferite tipuri de carosari.

Servicii de transport marfuri cu camioane adecvate

Daca aveti nevoie de transport pentru marfa Dvs., DACOMA CAR va pune la dispozitie camioanele disponibile si potrivite marfii exact la locul de incarcare indicat de Dvs. in Romania sau oriunde in Europa.

Ce servicii va putem oferi?

DACOMA CAR - casa de expeditii organizeaza transport international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.
De asemenea organizam transport agabritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semenatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.

Ce rute de transport putem deservi?

Putem oferi - in limita posibilitatilor concrete - solutii de transport marfa la preturi competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, etc.
Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR, be baza de comanda-contract confirmate de parti.

Tipurile de transport marfuri pe care vi le putem pune la dispozitie

Transport international si intern de marfuri:
Transporturi auto rutiere in regim de camion complet - FTL
Tansport auto rutier in regim de grupaj - LTL
Tansport auto rutier produse siderurgice
Transport auto rutier de marfuri perisabile cu refrigerare sau congelare
Transport agabaritic, greu si special
Transport ADR rutier de marfuri si substante periculoase
Transport rutier de textile si confectii
Transport rutier cu cisterne

Cum puteti sa ne contactati?

Cereti o AICI cotatie de pret si vom incerca, in masura posibilitatilor concrete, sa va oferim cel mai avantajos raport pret/calitate pentru transportul de marfa solicitat de Dvs.

Add Link - Suggest Link - Submit URL Directory