transport marfa Germania

Organizam transporturi de marfa din sau catre Hamburg, Frankfurt am Main, München, Köln, Bonn, Düsseldorf, Hanovra, Berlin, Dresda, Bremen, Essen, Dortmund, Mannheim, Aachen, Ingolstadt, Kiel, Potsdam, Koblenz, Halle, Karlsruhe, Nürnberg, Leipzig, Ulm, Rostock, Solingen, Stuttgart, precum si toate celelalte regiuni din Germania catre Romania si din orice zona din Romania catre Germania.
Serviciul de transport marfa Germania Romania si Romania Germania este asigurat in variantele de transport de marfuri in regim de camioane complete  sau  grupaje de marfa.

In cadrul serviciului de transport marfa Germania - Romania sau retur Romania - Germania asiguram si transport agabaritic, greu si special pentru marfuri / obiecte si structuri care depasesc dimensiunile considerate standard pentru transportul rutier. Astfel putem oferi transport agabaritic Germania - Romania si/sau retur pentru combine agricole, utilaje : excavatoare, buldozere, buldo-excavatoare, statii de asfalt, incarcatoare, stiviuitoare, autospeciale, autobuze, etc, silozuri, instalatii eoliene, utilaj industrial si alte marfuri care depasesc dimensiunile / greutatile standard la transport rutier de marfa.

De asemenea pe rutele Germania - Romania si Romania - Germania putem oferi transport de marfa in regim de grupaj direct pe camion - pentru partide de marfa cu diverse dimensiuni si greutati.

Daca aveti de transportat marfuri periculoase ADR pe ruta Germania - Romania sau retur va rugam sa ne contactati pentru a incerca sa va ajutam.

Cereti o cotatie de pret aici sau transmiteti cererea Dvs direct pe e-mail: office@dacomacar.ro